5 december 2015
10:00

Lessebo GoIF

Referat: Gantesbo IBK - Lessebo GoIF

I Lördagens möter vi ett Lessebo som tagit lika poäng som oss i serien,så det fanns förutsättningar för en jämn match.Vi börjar som vanligt lite avvaktande men lyckas hålla nollan tills 12:de minuten när gästerna gör 0-1 som står sig till första pausen.Försöker väcka laget i pausen och Anton lyckas komma i sitt favoritläge och kvitterar snyggt och vi spelar lite bättre efter detta.Men får både 1-2 och när Lessebo gör 1-3 .Mindre snyggt när en av deras spelare hånar oss helt öppet efter målet.Men våran för dagen bästa spelare gör 2-3 strax innan paus så är vi fortfarande med i matchen.Och när Henke springer ifrån motståndarbackarna och gör 3-3 i början på 3:de.Så borde vi kunna ta tag i grejerna! Men får 2 snabba emot oss innan Anton lyckas göra sitt 3:de mål för dagen,direkt efter den tekningen släppper vi 2 mål på 10 sekunder och då orkar vi inte komma igen.Slutresultatet 5-7 i match vi helst ska glömma...

sön 13 mar 2016, 13:30 Lessebo GoIF - Gantesbo IBK 4 - 4